Informasjon

To dagers pølsekurs med Bodil!

Andre helga i november kan du bli med turbobudeia Bodil
Nordjore og lage de lekreste pølsene du kan tenke deg! Lørdag 12. og søndag 13.
november
lærer Bodil deg å lage to gode spekepølser og tre-fire smakfulle
middagspølser.



Den ene middagspølsen er den fantastiske jolepylsa
(julepølsen), som er Bodils egen oppskrift. Etter å ha smakt denne kan vi
nesten love deg at du aldri mer kjøper masseproduserte medisterpølser på
juletilbud… Tenk å kunne diske opp med din egen hjemmelagede julepølse til
årets julemiddag!



Prisen er 3900 kr for to dager, der 1700 kr går til
ingredienser til pølsene, som du altså får med deg hjem etter kurset. I prisen
får du også hjemmelaget suppe med brød til lunsj. Kaffe/te står klart til deg
hele helgen.



I tillegg til mye praktisk læring blir det også teori, der
Bodil forteller og formidler sin kunnskap om tradisjonsmatens historie. Høsten
var og er slaktetid, og før i gamle dager ble det tørket og saltet og røykt
kjøtt for å konservere matvaren. Her er det mye spennende historiefortelling.



Velkommen til en morsom og lærerik helg i pølsens tegn!



 

Utsolgt! Pølsekurs med Bodil Nordjore

  • Kategori

    Brekkeparken

  • Hvor

    BREKKEPARKEN

  • Dato

    Lør. 12. nov kl 09:00

Booking

Velkommen til pølsekurs med Bodil Nordjore 12. og 13. november! Oppmøte kl. 9 begge dagene i Brekkeparken kafé, som ligger i nedre del av Brekkeparken. Har du spørsmål, kontakt Tone Lundeberg på 45253138.
Du vil i neste steg bli bedt om å svare på noen spørsmål.

Informasjon

To dagers pølsekurs med Bodil!

Andre helga i november kan du bli med turbobudeia Bodil
Nordjore og lage de lekreste pølsene du kan tenke deg! Lørdag 12. og søndag 13.
november
lærer Bodil deg å lage to gode spekepølser og tre-fire smakfulle
middagspølser.



Den ene middagspølsen er den fantastiske jolepylsa
(julepølsen), som er Bodils egen oppskrift. Etter å ha smakt denne kan vi
nesten love deg at du aldri mer kjøper masseproduserte medisterpølser på
juletilbud… Tenk å kunne diske opp med din egen hjemmelagede julepølse til
årets julemiddag!



Prisen er 3900 kr for to dager, der 1700 kr går til
ingredienser til pølsene, som du altså får med deg hjem etter kurset. I prisen
får du også hjemmelaget suppe med brød til lunsj. Kaffe/te står klart til deg
hele helgen.



I tillegg til mye praktisk læring blir det også teori, der
Bodil forteller og formidler sin kunnskap om tradisjonsmatens historie. Høsten
var og er slaktetid, og før i gamle dager ble det tørket og saltet og røykt
kjøtt for å konservere matvaren. Her er det mye spennende historiefortelling.



Velkommen til en morsom og lærerik helg i pølsens tegn!