Pølsekurs med Bodil Nordjore

To dagers pølsekurs med Bodil!

Andre helga i november kan du bli med turbobudeia Bodil Nordjore og lage de lekreste pølsene du kan tenke deg! Lørdag 12. og søndag 13. november lærer Bodil deg å lage to gode spekepølser og tre-fire smakfulle middagspølser.

Den ene middagspølsen er den fantastiske jolepylsa (julepølsen), som er Bodils egen oppskrift. Etter å ha smakt denne kan vi nesten love deg at du aldri mer kjøper masseproduserte medisterpølser på juletilbud… Tenk å kunne diske opp med din egen hjemmelagede julepølse til årets julemiddag!

Prisen er 3900 kr for to dager, der 1700 kr går til ingredienser til pølsene, som du altså får med deg hjem etter kurset. I prisen får du også hjemmelaget suppe med brød til lunsj. Kaffe/te står klart til deg hele helgen.

I tillegg til mye praktisk læring blir det også teori, der Bodil forteller og formidler sin kunnskap om tradisjonsmatens historie. Høsten var og er slaktetid, og før i gamle dager ble det tørket og saltet og røykt kjøtt for å konservere matvaren. Her er det mye spennende historiefortelling.

Velkommen til en morsom og lærerik helg i pølsens tegn!

 


Finn frem