Informasjon

Brau og brød – kurs i takkebakst og brødbakst med urkorn.

 

Lørdag 19. og søndag 20. mars kan du bli med på bakstekurs i Brekkeparken.  Statsbudeia Bodil Nordjore lærer bort kunsten å bake smakfulle brau (flatbrød) og gode brød.

Du kan velge å bli med hele helga, eller bare den ene dagen:

Lørdag kl. 9-16: Flatbrødbakst på takke. Vi lærer å bake grovt og fint flatbrød, i tillegg til flatbrød med potet.

NB! FULLT PÅ SØNDAGEN! Søndag kl. 9-16: Brødbakst med urkorn. Emmer, spelt, rug og bygg er gode, gamle kornslag. Bodil lærer deg autolyse på urkorn og hvordan du med denne teknikken lager de mest smakfulle og saftige brød. Her blir det sprø skorpe, god smak og høy kvalitet.

Du får kaffe/te hele kursdagen og en god og mettende suppe med brød/flatbrød til lunsj.

Pris per kursdag er 1500,-

For begge dager får du litt rabatt: 2500,-

Bodil har arbeidet med formidling av tradisjonsmat i over 25 år. Hun er en prisvinnende kokebokforfatter, der hun har samlet inn oppskrifter og mattradisjoner fra hele landet. Hun har blant annet skrevet «Brødboka» og «Lefseboka», som er unike oppslagsverk innen tema.

 

Brød og brau med Bodil Nordjore

  • Kategori

    Brekkeparken

  • Hvor

    BREKKEPARKEN

  • Dato

    Lør. 19. mar - Søn. 20. mar

Booking

Velkommen til bakstekurs med Bodil Nordjore! Inngang porten i Øvregate 32b. Gå gjennom parken og ned til venstre, kurset foregår på Brekkeparken kafé. Har du med takke og mye utstyr er det mulig å kjøre inn i parken og parkere nede ved kafeen. Har du spørsmål, ring Tone på 45253138, eller e-post: tol@telemark.museum.no

Informasjon

Brau og brød – kurs i takkebakst og brødbakst med urkorn.

 

Lørdag 19. og søndag 20. mars kan du bli med på bakstekurs i Brekkeparken.  Statsbudeia Bodil Nordjore lærer bort kunsten å bake smakfulle brau (flatbrød) og gode brød.

Du kan velge å bli med hele helga, eller bare den ene dagen:

Lørdag kl. 9-16: Flatbrødbakst på takke. Vi lærer å bake grovt og fint flatbrød, i tillegg til flatbrød med potet.

NB! FULLT PÅ SØNDAGEN! Søndag kl. 9-16: Brødbakst med urkorn. Emmer, spelt, rug og bygg er gode, gamle kornslag. Bodil lærer deg autolyse på urkorn og hvordan du med denne teknikken lager de mest smakfulle og saftige brød. Her blir det sprø skorpe, god smak og høy kvalitet.

Du får kaffe/te hele kursdagen og en god og mettende suppe med brød/flatbrød til lunsj.

Pris per kursdag er 1500,-

For begge dager får du litt rabatt: 2500,-

Bodil har arbeidet med formidling av tradisjonsmat i over 25 år. Hun er en prisvinnende kokebokforfatter, der hun har samlet inn oppskrifter og mattradisjoner fra hele landet. Hun har blant annet skrevet «Brødboka» og «Lefseboka», som er unike oppslagsverk innen tema.