Informasjon

Bli med på ei annleis smaksoppleving, og opplev dei svært varierte smaksprofilane til norske (og kanskje eit par utanlandske) honningar. Her er det duka for overraskingar og ny lærdom.

Ragna Ribe Jørgensen er sertifisert birøktar og fagleg rådgjever i ByBi. Ho er utdanna honningsensoriker ved italienske Albomiele. Ragna er hovuddommar i NM i Honning.

Honningsmaking

  • Hvor

    Lyngheisenteret

  • Dato

    Søn. 25. aug kl 13:00

Booking

Informasjon

Bli med på ei annleis smaksoppleving, og opplev dei svært varierte smaksprofilane til norske (og kanskje eit par utanlandske) honningar. Her er det duka for overraskingar og ny lærdom.

Ragna Ribe Jørgensen er sertifisert birøktar og fagleg rådgjever i ByBi. Ho er utdanna honningsensoriker ved italienske Albomiele. Ragna er hovuddommar i NM i Honning.