Informasjon

Snart braker det løs i landets fjell og skoger. Lad opp med en velsmakende museumsopplevelse! Denne gang har vi invitert Kirsten Winge, og de vi kjenner som er aller best på å prate om tradisjonene og historiene knytta til jakt - kollegaene våre på Norsk Skogmuseum.
__________________________

Jakta er matauk, kulturhistorie og ferie. Den er en institusjon i mange innlandsbygder. Sentralt i jakta står respekten for naturen, behovet for mat og ønsket om å bevare tradisjoner, sosiale strukturer og bånd mellom generasjonene. 

Hva betyr jakta for lokalsamfunnet? Hvordan har jaktmetodene tilpasset seg endret syn på dyrevelferd og hvordan skal man gå fram for å nyttiggjøre seg jaktresultatet best mulig? Dette og mer får du svar på i løpet av kvelden. Kirsten Winge bidrar også til at smaksansen får sitt før du mett og fornøyd kan ta fatt på hjemveien. 

Smaksatt er Glomdalsmuseets arrangementsserie av smaksatt historieformidling. Gjennom ord, smak, lyd og bilde fortelles historier om temaer fra nær og fjern fortid. Velkommen til en helstøpt museumsopplevelse!

Du møter:

  • Kirsten Winge, biolog og kokebokforfatter​
  • Stein Tore Andersen, formidlingsleder ved Norsk Skogmuseum
  • Bjørn Holmen Skoglund, formidler ved Norsk Skogmuseum
  • Laila Bækkevold, kulturviter og formidlingsleder ved Glomdalsmuseet
  • Sølvi Westvang Skirbekk, museolog og formidler ved Glomdalsmuseet

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Norsk Skogmuseum.
Inngangsbilletten inkluderer program og måltid

MERK: Til dette arrangementet er det kun forhåndssalg av billetter. Det er ikke billettsalg i døra. 

Billett:
Ordinær: 350,-
Honnør: 300,-
Tilleggsbillett med årskort: 250,-

Smaksatt: Jakta

  • Kategori

    Inngangsbillett

  • Hvor

    Glomdalsmuseet

  • Dato

    Tor. 14. sep kl 19:00

Booking

Informasjon

Snart braker det løs i landets fjell og skoger. Lad opp med en velsmakende museumsopplevelse! Denne gang har vi invitert Kirsten Winge, og de vi kjenner som er aller best på å prate om tradisjonene og historiene knytta til jakt - kollegaene våre på Norsk Skogmuseum.
__________________________

Jakta er matauk, kulturhistorie og ferie. Den er en institusjon i mange innlandsbygder. Sentralt i jakta står respekten for naturen, behovet for mat og ønsket om å bevare tradisjoner, sosiale strukturer og bånd mellom generasjonene. 

Hva betyr jakta for lokalsamfunnet? Hvordan har jaktmetodene tilpasset seg endret syn på dyrevelferd og hvordan skal man gå fram for å nyttiggjøre seg jaktresultatet best mulig? Dette og mer får du svar på i løpet av kvelden. Kirsten Winge bidrar også til at smaksansen får sitt før du mett og fornøyd kan ta fatt på hjemveien. 

Smaksatt er Glomdalsmuseets arrangementsserie av smaksatt historieformidling. Gjennom ord, smak, lyd og bilde fortelles historier om temaer fra nær og fjern fortid. Velkommen til en helstøpt museumsopplevelse!

Du møter:

  • Kirsten Winge, biolog og kokebokforfatter​
  • Stein Tore Andersen, formidlingsleder ved Norsk Skogmuseum
  • Bjørn Holmen Skoglund, formidler ved Norsk Skogmuseum
  • Laila Bækkevold, kulturviter og formidlingsleder ved Glomdalsmuseet
  • Sølvi Westvang Skirbekk, museolog og formidler ved Glomdalsmuseet

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Norsk Skogmuseum.
Inngangsbilletten inkluderer program og måltid

MERK: Til dette arrangementet er det kun forhåndssalg av billetter. Det er ikke billettsalg i døra. 

Billett:
Ordinær: 350,-
Honnør: 300,-
Tilleggsbillett med årskort: 250,-